Groot bewegen

Groot bewegen is een rustige workout voor je hele lichaam op muziek. Alle spiergroepen
komen aan bod in oefeningen, die geïnspireerd zijn op dans en Tai Chi.

Dansen

Dans helpt bewegingen beter te coördineren, verbetert balans en souplesse. We creëren een veilige omgeving waar je meer vertrouwen krijgt en jezelf durft te laten zien.

Boksen

Boksen traint zowel de coördinatie, flexibiliteit, snelheid en de balans. Het helpt verder om spiermassa op te bouwen en je spraak te versterken. Uiteraard is het non-contact.

Voetballen

Een bal en twee goaltjes. Meer hebben we niet nodig voor een uur lol. Ondertussen train je ook nog je conditie, je balans en je coördinatie.

Heb je een chronische ziekte – bijvoorbeeld Parkinson of MS – én wil je meer bewegen omdat je gehoord hebt dat dat de symptomen kan verlichten. Sluit je bij ons aan. Wij zijn een vereniging die tot doel heeft om de kwaliteit van leven van onze leden te verbeteren door het aanbieden van sporten die een bewezen positief effect hebben op je ziekte en door het delen va kennis en ervaring. Daarnaast zijn we een leuke club waar lol en gezelligheid voorop staat Verbeter je levenskwaliteit en neem vandaag nog contact met ons op.

We hebben een holistische aanpak: We richten ons op fysieke activiteit, voeding en mentaal welzijn.