Boksen


Boksen traint zowel de coördinatie, flexibiliteit, snelheid en de balans. Het helpt verder om spiermassa op te bouwen en je spraak te versterken. Uiteraard is het non-contact.

Groot bewegen


Bij deze full-body workout ligt de nadruk op grote, krachtige bewegingen op rustige muziek. Het is een spiertraining zonder gewichten, die de spieren tegelijkertijd verlengd door excentrische bewegingen zoals in de dans. Het helpt om de mobiliteit en balans te vergroten en daardoor grote bewegingen te kunnen blijven doen.

Dans


Dans helpt bewegingen beter te coördineren,  verbetert balans en souplesse. We creëren een veilige omgeving waar je meer vertrouwen krijgt en jezelf durft te laten zien.

"Ik vind de danslessen erg leuk en ik zie ook het nut ervan in. De bewegingen zijn heel anders dan in de sportschool.

Voetballen


Een bal en twee goaltjes. Meer hebben we niet nodig voor een uur lol. Ondertussen  train je ook nog je conditie, je balans en je coördinatie.

Zingen


Veel Parkinson patiënten krijgen last met hun stem. Dit gaan we tegen door het zingen van Rotterdamse liederen voor de training. Zingen brengt de kracht terug in je stem. We vinden dit inmiddels zo leuk dat we ook een koor zijn gestart dat regelmatig optreed onder de artiestennaam de Shakers.